0

Pohárová soutěž v Polné – 9.6.2012

Vložil jaromir.spudil - 20 září, 2012

Další soutěž na plánu byla denní Polná, která se vždy koná na místním sportovištia pořadateli je SDH Polná. Loni jsme se soutěže nezúčastnili, ale byli jsme ji omrknout jako publikum. První soutěž byla dle pravidel požádního sportu a drhou houtěží je vždy nějaké to zpestření pro závodníky. Loni to byl hrbáč a letos si připravili rozstřel, ve kterém běžely současně dvě soutěžní družstva, a který proudař srazil terč jako poslední, tak to družstvo prohrálo. Bylo to něco nového a ohodnotili jsme to jako za super zkušenost – poměřit síly na vlastní oči 🙂
Društev se tu sjedo dohromady 28 – z toho 20 mužských a 8 ženských društev. První útoky byly dle pravidel požárního sportu a soutsěžilo se o poháry a věcné ceny. Pořadí v této soutěži určilo soupeře pro rozstřel, ve kterém se soutěžilo o kýtu a sele.
Výsledky ze soutěže jsou zde:
polna-muzi2
polna-zeny
rozstrel-muzi2
rozstrel-zeny1
Kluci se umístili na devátém místě s časem 24,78
Holky na šestém místě s časem 33,77 (problém na levém proudu – jinak jsmem mohli být třetí…)
Kluci do rostřelu nepostoupili. Holky měly tu čest změřit v rozstřelu síly s Žižkovým polem.Šimanov postoupil a dále měřil síly se Suchou, tu ale bohužel holky neporazily. Ale je hezké, že prohrály s vítězkama soutěže.
Na fotky můžete mrknout na rajčeti: ZDE

košař

Diskuse

Musíte být přihlášen k přidávání příspěvků do diskuse.