Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pohárová soutěž O pohár starosty Šimanova – 3. 9. 2011

Pohárová soutěž O pohár starosty Šimanova – 3. 9. 2011

Vložil jaromir.spudil - 6 září, 2011

Sluneční víkend přál hasičské soutěži O pohár starosty Šimanov – II. ročník. Pořadatelé – SDH Šimanov – měli celou akci organizačně výborně podchycenou. Poctivé přípravy mohlo ale ocenit mnohem více družstev, než které v sobotu 3. 9. 2011 dorazily na sportoviště v Šimanově. Pořadatelé byli připraveni na větší účast, než kterou potvrdily hasičské sbory z Kalhova, Polné, Smrčné, Šimanova, Bílého Kamene, Cerekvičky a Suché. O to větší pohoda panovala na hasičské dráze. Útoky v požárním sportu odstartovaly ženy z místního SDH. Nasadily laťku vysoko a udělaly si svůj osobáček – 24:75 s. S časem byly velice spokojeni, i když na tréninku ve čtvrtek se jim podařil čas 22:30 s. Ale trénink se nepočítá :- ) Další v pořadí běžely ženy ze Smrčné, které měly na trati potíže u rozdělovače. Třetí startovaly ženy z Kalhova, které měly problémy na levém proudu. Poslední nastoupily ženy z Polné, kterým vypomáhal náš strojník Jiří Jeřábek. Jirka si udělal další osobáček v podání Polné s vítězným časem 23:63 s. Musíme poznamenat, že Polná měla zapůjčeného nejenom našeho šikovného strojníka, ale i celou výzbroj SDH Šimanov včetně mašiny. Takže putovní pohár šel z SDH Šimanov do SDH Polná. Po prvních ženských pokusech pokračovaly útoky mužů také na 2B. Soutěž zahájili muži z SDH Šimanov, kteří opět jako domácí nasadili laťku vysoko. Krásný čas 18:31 s stačil na druhé místo. Putovní pohár si už podruhé odvezl Bílý Kámen A s časem 18,04 s. Hlavní ceny byly rozdány (poháry, kýty, věcné ceny), a protože se počítalo s větší účastí, tak další ceny byly rozděleny ve druhém kole, do kterého šly všechny družstva.

Ženy běžely v tomto složení: koš Stanislava Štěpánová, savice Michaela Sochorová, strojník Jiří Jeřábek, béčka Daniela Švarcová, rozdělovač Kateřina Jeřábková, pravý proud Hana Spudilová, levý proud Lucie Kubínová.

Muži A běželi v tomto složení: koš Petr Jeřábek, savice Vojtěch Hovorka, strojník Jiří Jeřábek, béčka Aleš Spudil, rozdělovač Jaromír Spudil, levý proud Jakub Brychta, pravý proud Zbyněk Sochor.

Muži B běželi v tomto složení: koš Petr Jeřábek, savice Lukáš Holub, strojník Jiří Jeřábek, béčka Tomáš Hovorka, rozdělovač Jaromír Spudil, levý proud Miroslav Tomášek, pravý proud Radek Jeřábek.

Výsledky ze soutěže jsou zde:

zeny-1-kolo

rozstrel-zeny-2-kolo

muzi-1-kolo

rozstrel-muzi-2-kolo

Videa ze soutěže:


Videa ostatních SDH jsou k vidění na www.youtube.com od uživatele MsSpuda.

Odkaz na fotky z povedené akce ZDE.

pohary

Diskuse je uzavřena.