0

Pohárová soutěž Putovní pohár SDH Bílý Kámen – 20. 8. 2011

Vložil admin - 21 srpna, 2011

Po krátkém tréninku (ve středu 17.8.2011, kde větší část týmu poštípaly vosy) jsme se odhodlali zúčastnit pohárové soutěže na Bílém Kameni. Dorazili jsme na Kámen jako první, a i tak kluci běželi v pořadí až osmý. Mužských družstev dorazilo jedenáct a ženských čtyři. První běželi kluci na tři béčka. Klukům to pěkně klaplo a poustoupili do druhého kola o sele. V útoku skončili jako čtvrtí a získali tak další bramborovou medaili. Holky běžely v pořadí jako čtvrté – tedy poslední – a zvolily strategii: NA JISTOTU!! Protože první útok odstartovaly ženy ze Suché, velké komplikace se postaraly o výsledný čas 102:04 – ale cení se dokončení a výstřik!! Druhé v pořadí startovaly ženy z Polné – voda byla rychlejší než pravý proud a tak výsledný vydřený čas byl 56:08. Třetí běžely holky z Herálce, které dosáhly vítěžného času 22:47. S jistotou nastoupily holky ze sboru SDH Šimanov, s tím že druhé místo je jisté…. ale velký tlak odstřihl vodu na pravém proudu… ten čekal… z publika se ozvalo „otevři kohout“ a tak rozdělovač pustil vodu na pravý terč, i přes drobné komplikace jsme dosáhly času 34:73.  I tak bylo druhé místo doma. Ale najednou spekulace… Polňačkám se nezdál jejich čas,a tak vznesly protest.  Rozhodčí jim uznal druhý pokus, a tak nám pěkně zatrnulo a pomalu se loučily s druhým místem. Holkám z Polné se druhý pokus povedl, ale kluci z Bílého Kamene jim uznali pouze levý proud, který údajně při prvním pokusu nebyl změřen. Vše dopadlo výborně a v hasičárně holkám přibyl další pohár!!Hurá hurá hurá!!!

Ženy obsadily druhé místo s časem 34:73 (levý proud sražen 24:07) koš Ivana Michalcová, savice Michaela Sochorová, strojník Jiří Jeřábek, béčka Daniela Švarcová, rozdělovač Kateřina Jeřábková, pravý proud Hana Spudilová, levý proud Michaela Pospíšilová (SDH Polná).

Muži dosáhli skvělého výsledku s časem 25:38 koš Petr Jeřábek, savice Vojtěch Hovorka, strojník Jiří Jeřábek, béčka Petr Michac, rozdělovač Jaromír Spudil, levý proud Jakub Brychta, pravý proud Zbyněk Sochor.

Odkaz na video níže:

Útok muži Šimanov

Fotky ze soutěže jsou ZDE

hasauto

Diskuse

Musíte být přihlášen k přidávání příspěvků do diskuse.